Skip to main content
Diversitat

Notícies

La II Jornada Local de Prevenció de Delictes d’Odi aborda l’atenció psicològica a les víctimes

29 de juliol de 2021
Jornada Local de Prevenció de Delictes d'Odi

Al llarg d’aquest matí s’ha celebrat la primera fase de la II Jornada Local de Prevenció de Delictes d’Odi, en què els ponents han posat el focus en l’atenció psicològica a les víctimes d’aquests delictes. Així, agents i inspectors de la Policia Nacional i Local, i psicòlegs i psicòlogues del Consell Insular d’Eivissa i d’Institucions Penitenciàries d’Eivissa han explicat com són els programes de tractament a les víctimes tant abans com després d’una agressió.

La consellera de Benestar Social i Recursos Humans del Consell Insular d’Eivissa, Carolina Escandell, ha estat l’encarregada de fer la presentació oficial d’aquesta jornada, i ha donat les gràcies a tots els participants i assistents per la seua implicació “perquè les víctimes d’aquest tipus de violència, ja sigui per motivacions racistes, xenòfobes, homòfobes, masclistes o qualsevol altra mereixen que tothom qui tracta amb elles tengui clar què i com han de ser tractades. Mereixen implicació i professionalitat”, i ha assenyalat que a Eivissa hi ha professionals a tots els nivells que garanteixin aquesta atenció. Escandell ha animat els participants a seguir endavant en la lluita contra els delictes d’odi “perquè no podem resignar-nos a pensar que no hi ha res a fer, que aquesta violència és estructural. No ho és i no podem permetre que ho sigui”.

Aquestes jornades, organitzades entre el Departament de Benestar Social del Consell Insular d’Eivissa i la Comissaria de Policia Nacional d’Eivissa, continuaran demà 30 de juliol i s’oferirà la retransmissió d’aquest esdeveniment en directe a través del Facebook del Consell Insular.

Més notícies relacionades

Filter

El Consell d’Eivissa professionalitza i consolida el Servei d’Atenció Integral al col•lectiu LGTBIQ+

25 de març de 2023
La consellera del Departament de Benestar Social i Recursos Humans del Consell Insular d’Eivissa, Carolina…
Logo Vivete

El Teatre d’Espanya de Santa Eulària acull la segona edició de “Vívete”

22 de juny de 2022
Dimecres 22 de juny se celebra al Teatre d’Espanya de Santa Eulària la segona edició…
Balance de SAI

El Servei d’Atenció Integral al col·lectiu LGTBIQ+ ha atès 25 persones el seu primer any d’activitat

18 de febrer de 2022
La consellera de Benestar Social del Consell Insular d’Eivissa, Carolina Escandell, juntament amb la directora…