Skip to main content
Diversitat

Notícies

El Consell Insular d’Eivissa comptarà amb un nou Servei d’Atenció Integral al col·lectiu LGTBIQ+

15 de febrer de 2021
Banner SAI

El Departament de Benestar Social del Consell Insular d’Eivissa ha presentat el nou Servei d’Atenció Integral (SAI) al col·lectiu LGTBIQ+, que s’ubicarà a la seu de la Plataforma Sociosanitària de les Pitiüses (carrer de Madrid, 52), on s’oferirà informació i assessorament psicosocial i jurídic i formació i sensibilització de professionals. Els dies d’atenció al públic són dilluns, de 16.30 hores a 19.30 hores, i dimecres, de 9.30 hores a 13.30 hores.

L’associació Chrysallis oferirà aquest Servei d’Atenció Integral que donarà cobertura a tota l’illa d’Eivissa i prestarà assistència tant a persones LGTBIQ+ com als familiars i professionals que ajuden el col·lectiu.

La consellera de Benestar Social, Carolina Escandell, ha destacat que, gràcies a aquest nou servei professional del Consell Insular d’Eivissa, les persones LGTBIQ+ d’Eivissa comptaran amb una assistència específica que té com a objectiu combatre els estigmes i servir d’enllaç amb altres recursos públics. “Hem de donar visibilitat a la realitat de les persones LGTBIQ+, que pateixen una problemàtica concreta així com una falta d’assessorament específic, i desmuntar els prejudicis cap a aquest col·lectiu”, ha explicat la consellera insular de Benestar Social a la roda de premsa celebrada a la seu del Consell.

A continuació, la responsable de l’Oficina de la Dona, Tonyi Ferrer, ha manifestat que el nou SAI es tracta d’una “experiència pilot” i que s’anirà adaptant a les necessitats concretes del col·lectiu LGTBIQ+.

Per la seua part, la presidenta de l’associació Chrysallis, Carmen Alberto, ha destacat que les persones interessades a en rebre assessorament psicològic o legal poden contactar-hi telefonant al 644 968 328 o al 971 192 421, o per correu electrònic, a l’adreça sai@conselldeivissa.es.

Per últim, la consellera insular de Benestar Social ha agraït la col·laboració de les associacions Chrysallis i La Clau de l’Armari, l’esforç del Departament de Benestar Social per posar en marxa aquesta iniciativa i al Govern de les Illes Balears i a l’Institut Balear de la Dona (IB-Dona).

Més notícies relacionades

Filter

El Consell d’Eivissa professionalitza i consolida el Servei d’Atenció Integral al col•lectiu LGTBIQ+

25 de març de 2023
La consellera del Departament de Benestar Social i Recursos Humans del Consell Insular d’Eivissa, Carolina…
Logo Vivete

El Teatre d’Espanya de Santa Eulària acull la segona edició de “Vívete”

22 de juny de 2022
Dimecres 22 de juny se celebra al Teatre d’Espanya de Santa Eulària la segona edició…
Balance de SAI

El Servei d’Atenció Integral al col·lectiu LGTBIQ+ ha atès 25 persones el seu primer any d’activitat

18 de febrer de 2022
La consellera de Benestar Social del Consell Insular d’Eivissa, Carolina Escandell, juntament amb la directora…