Skip to main content
Salut

Notícies

‘La Cursa de s’Indiot’ supera els 200 inscrits

30 de novembre de 2023
Carrera Indot 2023

El conseller d’Esports del Consell Insular d’Eivissa, juntament amb el director insular d’Esports. Javier Bonet, i el responsable de Ibiza Blue Challenge, Juanjo Serra, han avançat les dades d’inscrits a la Cursa de s’Indiot que, fins al dia d’avui, superen els 200 participants. Aquesta prova esportiva també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Eivissa.

Tal com ha recordat el conseller Losa, es tracta d’una de les proves més antigues del calendari d’Eivissa, amb més de 40 edicions des del seu naixement en els anys 80, i l’última cita de l’any de l’agenda ciclista, “una cursa molt estimada pels esportistes i aficionats illencs al ciclisme i que enguany, gràcies a la col·laboració de l’ajuntament d’Eivissa, recupera la tradicional sortida i l’arribada a la ciutat”. Losa ha agraït a la regidora d’Esports de Vila, Ana Ferrer, la “bona predisposició per fer que aquesta cursa torni a un escenari tan emblemàtic com és la ciutat d’Eivissa”. Ferrer, per la seua part, ha manifestat que és un plaer per la capital de l’illa acollir aquesta prova esportiva, una de les més esperades perquè és accessible per a totes les edats.

Les inscripcions d’aquesta trobada esportiva estaran obertes en la pàgina web www.sportmaniacs.com, fins al proper diumenge 3 de desembre. Juanjo Serra ha explicat que hi ha més de 200 inscrits a la prova ciclo esportiva d’un màxim de 220 que permet la carrera “el que ens fa pensar que arribarem al tope i tindrem una carrera molt vistosa que ens permetrà gaudir del ciclisme, una cursa que anuncia el Nadal i anima l’esperit festiu d’aquestes dates”. A més, enguany com a novetat i per afavorir la participació, es donarà una sortida conjunta de les categories femenines i masculines.

Aquesta prova, impulsada pel Consell Insular d’Eivissa i organitzada per Ibiza Blue Challenge, constarà de dues carreres; una dirigida als més petits, en la categoria júnior, que consistirà a recórrer d’1 a 3 quilòmetres de distància i una altra, ciclo esportiva, pensada per a adults consistent a recórrer 43 quilòmetres.

Més notícies relacionades

Filter

Hábitos de vida saludables IDIS

La Llar Eivissa acull unes xerrades sobre ‘hàbits de vida saludables’ per a la tercera edat

13 de novembre de 2023
Avui han arrencat unes jornades sobre ‘Hàbits de vida saludables’ en la Llar Eivissa per…
#Perdras campaña

El Consell d’Eivissa impulsa la campanya #Perdràs per conscienciar sobre els riscos dels jocs d’atzar

11 d'octubre de 2023
La consellera del Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, Maria Fajarnés, juntament amb la coordinadora…
Agendas Escolares 23-24

El Consell d’Eivissa edita i distribueix 10.000 agendes escolars per promoure la igualtat, la diversitat i la inclusió

14 de setembre de 2023
Aquestes agendes, realitzades en dues versions, una per a primària i una altra per a…