Skip to main content
Igualtat

Notícies

El Consell d’Eivissa, els cinc ajuntaments i el sector del taxi promouen una campanya contra l’explotació sexual

30 de novembre de 2021
Campaña contra la Prostitución

El Consell Insular d’Eivissa, a través dels departaments de Benestar Social i Transports, els cinc ajuntaments de l’illa i el sector del taxi (la Federació Insular de Taxis d’Eivissa i la Federació Empresarial Balear de Transports) han presentat aquest dimarts, 30 de novembre, una campanya de conscienciació contra l’explotació sexual.

Gràcies a aquesta col·laboració entre la institució insular, els consistoris i el col·lectiu del taxi, en aquest transport públic hi haurà cartells informatius contra l’explotació sexual. “Pagues per forçar, humiliar i maltractar. Ets tu?” i l’etiqueta #NoExplotacioSexual són les frases d’aquesta campanya, creada per l’Oficina de la Dona, que podran llegir els usuaris del taxi i que tenen com a objectiu dissuadir la demanda de prostitució.

“Amb aquesta iniciativa volem sensibilitzar la ciutadania, i en concret els clients del taxi, contra l’explotació sexual a l’illa d’Eivissa i volem dirigir-nos directament al demandant de prostitució per incomodar-lo per ser còmplice d’aquesta violència de gènere”, han explicat la consellera de Benestar Social, Carolina Escandell, i el director insular de Benestar Social, Santi Marí.

Per la seua part, el vicepresident segon del Consell Insular d’Eivissa i conseller de Transports, Javier Torres, i el director insular de Transports, Roberto Algaba, han destacat la implicació del sector del taxi en aquesta campanya contra l’explotació sexual. “Als demandants de prostitució els ha de quedar clar que el transport públic no és un mitjà per explotar les dones”, han manifestat Torres i Algaba.

Per últim, tant els consellers com els directors insulars han reiterat al sector del taxi el seu agraïment per involucrar-se en aquesta campanya i també han destacat la implicació dels cinc ajuntaments de l’illa en la lluita contra aquest tipus de violència de gènere.

Més notícies relacionades

Filter

25N Noviembre 2023

L’Oficina de la Dona del Consell d’Eivissa atén 687 víctimes de violència de gènere en 2023

15 de novembre de 2023
L'Oficina de la Dona del Consell Insular d'Eivissa ha atès en 2023 un total de…
Clic. Cuando todo Cambia

Arriba a Eivissa l’obra de teatre ‘Clic. Cuando todo cambia’, amb motiu del 25-N

31 d'octubre de 2023
Aquest divendres 3 de novembre arriba a Eivissa ‘Clic. Cuando todo cambia’, una obra de…
Mesa sobre prostitución

El Consell d’Eivissa acull la primera Mesa de la legislatura contra la tracta de persones amb fins d’explotació sexual

10 d'octubre de 2023
El Departament de Benestar Social, Família i Igualtat, a través de l’Oficina de la Dona,…