Skip to main content
Igualtat

Notícies

El Consell d’Eivissa acull la primera Mesa de la legislatura contra la tracta de persones amb fins d’explotació sexual

10 d'octubre de 2023
Mesa sobre prostitución

El Departament de Benestar Social, Família i Igualtat, a través de l’Oficina de la Dona, ha celebrat avui, per primera vegada aquesta legislatura, la Mesa contra la tracta de persones amb fins d’explotació sexual. Un fòrum en què es coordinen totes aquelles administracions amb competències directes en la lluita, prevenció i eradicació d’aquesta xacra.

En aquesta primera trobada, els assistents han pogut conèixer les conclusions de l’estudi sobre la situació de la prostitució a l’illa d’Eivissa realitzat per la Fundació Universitat i Empresa de les Illes Baleares (FUEIB) a petició del Consell Insular d’Eivissa.

A continuació, la Mesa ha designat els tècnics que formaran part de l’equip de treball pel tractament i la prevenció de la tracta amb fins d’explotació sexual, que es reunirà per primera vegada el proper mes de desembre.

A la reunió d’avui han assistit la consellera de Benestar Social, Família i Igualtat, Carolina Escandell, la directora insular Marilina Boned, la cap de l’Oficina de la Dona, Tonyi Ferrer i les dos tècniques de l’oficina, Carmen Bella i Adah Cid a més de representants d’IBDona, IBSalut, Delegació del Govern a les Illes Balears, Direcció Insular de l’Estat a Eivissa, Col·legi d’Advocats de les Illes Balears, Guàrdia Civil, Policia Nacional, tècnics i regidors d’Igualtat dels cinc ajuntaments d’Eivissa, policies locals dels cinc ajuntaments, tècnics de Serveis Socials, Metges del Món, Casal Petit i Creu Roja. També estaven convidats els partits polítics amb representació al Ple del Consell d’Eivissa, el que ha motivat l’assistència del conseller Jaime Díaz de Entresotos del Grup Mixt – VOX.

Més notícies relacionades

Filter

25N Noviembre 2023

L’Oficina de la Dona del Consell d’Eivissa atén 687 víctimes de violència de gènere en 2023

15 de novembre de 2023
L'Oficina de la Dona del Consell Insular d'Eivissa ha atès en 2023 un total de…
Clic. Cuando todo Cambia

Arriba a Eivissa l’obra de teatre ‘Clic. Cuando todo cambia’, amb motiu del 25-N

31 d'octubre de 2023
Aquest divendres 3 de novembre arriba a Eivissa ‘Clic. Cuando todo cambia’, una obra de…

El Consell Insular d’Eivissa avança en la implantació a l’illa del projecte Barnahus per a l’atenció als infants víctimes d’abusos sexuals

30 de març de 2023
El president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, la consellera de Benestar Social, Carolina Escandell, i…