Skip to main content
Igualtat

Notícies

Arriba a Eivissa l’obra de teatre ‘Clic. Cuando todo cambia’, amb motiu del 25-N

31 d'octubre de 2023
Clic. Cuando todo Cambia

Aquest divendres 3 de novembre arriba a Eivissa ‘Clic. Cuando todo cambia’, una obra de teatre emmarcada en els actes programats pel Dia internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona el pròxim 25 de novembre.

Així, aquesta està funció que tindrà lloc a les 19.00 hores en el Centre Cultural de Jesús, relata la història d’una jove que transita de la infància a l’adolescència i de com és per a ella aquest moment vital ple de recerques, descobriments i inseguretats. Sent una obra que segons defineix les seves autores, Amaranta Osorio i Itziar Pascual, “parla als adults que es van oblidar que van ser adolescents, i parla als adolescents que volen començar a ser aviat adults”. Aquesta funció teatral està dirigida per Nadia Banegas i compta amb la interpretació dels actors Ainhoa Arrue, Hannah Quintana, Diego Nieto, Adah Cid de Diego i Daniel Gonzàlez.

Aquesta obra, guanyadora del II Premi de Literatura Dramàtica del Teatre Calderón de Valladolid, està promoguda pel departament de Benestar Social, Família i Igualtat del Consell Insular d’Eivissa i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu.

L’entrada a aquesta obra de teatre en el Centre Cultural de Jesús, que compta amb capacitat per a 250 persones, serà gratuïta fins a completar l’aforament.

Més notícies relacionades

Filter

25N Noviembre 2023

L’Oficina de la Dona del Consell d’Eivissa atén 687 víctimes de violència de gènere en 2023

15 de novembre de 2023
L'Oficina de la Dona del Consell Insular d'Eivissa ha atès en 2023 un total de…
Mesa sobre prostitución

El Consell d’Eivissa acull la primera Mesa de la legislatura contra la tracta de persones amb fins d’explotació sexual

10 d'octubre de 2023
El Departament de Benestar Social, Família i Igualtat, a través de l’Oficina de la Dona,…

El Consell Insular d’Eivissa avança en la implantació a l’illa del projecte Barnahus per a l’atenció als infants víctimes d’abusos sexuals

30 de març de 2023
El president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, la consellera de Benestar Social, Carolina Escandell, i…